EAHAE, globale vision on Horse-Assisted-Education;

Wat verbindt ons als coaches met paarden en wat maakt een ieder uniek?!

 

Barend Gerretsen, HorseDream Licensed Partner

Barend is ruim 25 jaar ervaren in management- en teamontwikkeling en is de grondlegger van succesvolle trainingsprogramma’s voor ondernemer- en leiderschapsontwikkeling. Zijn ondernemerschap blijkt uit het feit dat hij als Nederlands eerste HorseDream®/EAHAE Certified Trainer deze unieke methode naar Nederland haalde. Ruim 6 jaar geleden werd hij licentiehouder van HorseDream® Nederland. Daarnaast heeft speelt hij een actieve rol in diverse netwerken is actief lid van het NIP.

Barend als coach:
Het is Barend zijn uitdaging mensen met elkaar in verbinding te brengen en hun eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen. Hierbij combineert hij intuïtie, zijn vakinhoudelijke deskundigheid met zijn ervaring als ondernemer.

Samen komen tot resultaat

Met zijn uitdagende, kritische vragen creëert Barend een prikkelende maar vooral veilige leeromgeving waarbij deelnemers tot eigen inzicht komen. Hij geeft leidinggevenden en hun teams aan de hand van geanalyseerd gedrag en drijfveren een scherp inzicht. Hij streeft ernaar vooral praktische handvaten te geven die de effectiviteit van leiderschap en samenwerking tot maximale hoogte weet te brengen.

Barend Gerretsen komt met nieuwe ontwikkelingen vanuit HorseDream®, deelt hun visie en doelstellingen. Een internationale organisatie die al 22 jaar actief is, wereldwijd leden heeft en elk jaar een conferentie organiseren voor hun leden.

 

Helga Meurs, HorseDream Experience Coach

Helga Meurs coacht meer dan 20 jaar managers en teams in leiderschapsontwikkeling waar regelmatig het paard wordt ingezet. Zij geeft trainingen aan organisaties in binnen- en buitenland en biedt coaching aan individuele personen.

Helga als coach
Stel jij jezelf de vraag “wat moet je nu met een paard?” Helga laat je zien dat je daar helemaal niets mee moet, je moet iets met jezelf en met je team. In haar coaching gaat het niet om paarden. Het gaat om mensen, het team en de organisatie. Helga is aangesloten bij de EAHAE en bij EAGALA.